Piratfikorna i Lund uppdateras!

Ärade pirat!

En av piratrörelsens äldsta traditioner äger rum i Lund varje Söndag. Som några av er kanske kan gissa pratar jag om de eminenta söndagsfikorna på Winstrupsgatan 1 i Lund (kl 15:00). De senaste veckorna har de dock varit ganska dåligt besökta och vi har därför beslutat att piffa upp konceptet lite.
Varannan vecka (preliminärt udda veckor) kommer vi att anordna föredrag, sälja enklare mat till självkostnadspris och bjuda på gratis fika.

Då vi ännu inte lyckats ordna föredragshållare till imorgon är det fortfarande osäkert ifall just denna punkt kommer att realiseras, men det kommer att finnas billig mat och gratis fika i alla fall, och så såklart ett gäng trevliga pirater att diskutera samtiden och framtiden med!

Har du någon idé på föredragshållare, god mat, bra diskussionsämnen eller helt enkelt vill säga hej? Kontakta mig på timmy.larsson@piratpartiet.se eller Jan-Erik på jan-erik.malmquist@piratpartiet.se och berätta vad du tänker!

Kom och hälsa på vet jag!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>