EU-parlamentariker kommer på besök!

Amelia Andersdotter besöker valstugan!

På tisdag, den 13/5 besöker vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter valstugan på Stortorget i Lund mellan kl 17:00 och 20:00. Kom förbi och lyssna på henne tala om arbetet som parlamentariker, vad hon vill göra om hon blir omvald, eller bara för att växla ett par ord och spana in vår magnifika valstuga! I valstugan finns även en uppsjö kampanjmaterial som man kan få med sig, så passa på innan det tar slut!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>