Valstugans öppnande

Premiär för valstugan i Lund

Idag öppnas Piratpartiets valstuga i Lund! Kom dit klockan 15:00 och/eller anmäl dig för att sitta i valstugan. Det gör du via denna länk.
Nu är det valkampanj; konkurensen tätnar, och varje litet bidrag är det som gör att vi vinner detta val! Skriv upp dig för ett par timmar i stugan, slå ett slag för demokratin och gör skillnad!
Valstugan kommer även att målas under Lördagen, så kom gärna dit och hjälp till då.

Vi skulle behöva låna några saker från snälla människor till valstugan för att underlätta aretet där. Till exempel är vi på jakt efter någon sorts hylla för lådorna med kampanjaterial, någon sorts keramikskålar eller liknande som kan användas som vikter till kampanjmaterialet på bordet när det blåser, pumptermos och kaffekokare (i den händelse vi får tillgång till ström vill vi kunna bjuda på kaffe). Hör av dig till David Boholm eller Timmy Larsson om du har någon som kan vara av nytta.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>