Valstugebygge

Piratpartiet Lund har fått tillstånd för sin valstuga!

Från den 5/5 till den 15/5 och från den 19/5 till den 26/5 kommer det att stå en prydlig, piratlila valstuga på Stortorget i Lund (avbrottet beror på Lundakarnevalen, en tillställning som självfallet är viktigare än EU-valet). Vi kommer behöva hjälp både att bygga upp den, måla den och att ha så många pirater som möjligt på plats så ofta som möjligt.
Om man är intresserad av att hjälpa till att bygga eller måla är man välkommen att höra av sig till Piratpartiet Lunds ordförande tillika Piratpartiet Skånes biträdande valsamordnare Timmy Larsson på timmy.larsson (at) piratpartiet.se eller i sms-gruppen för Skånepiraterna. Det kommer att komma upp en Doodle för bokning av tider i valstugan inom en överskådlig framtid.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>