After Work

Nu har tiden kommit för Lundapiraterna att dra igång med after work varje torsdag kl 19:00, alltså med lagom marginal för alla de pirater som besöker Kafé Piksel i Malmö i samband med flygbladsutdelningarna.
Denna tillställning kommer att ske på Café Ariman från och med den 10/4. Har man svårt att hitta finns här en förträfflig karta. Café Ariman har många billiga maträtter som passar de flesta matpreferenser och även ett välsorterat utbud av drycker.

Organisatörer är tills vidare Timmy Larsson och Mattias Bjärnemalm, som går att nå via e-post (förnamn.efternamn at piratpartiet.se).

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>