Listvalsmöte!

Listvalsmöte

Den 22/3 kl 13:00 kommer Piratpartiet Lund arrangera ett listvalsmöte, för att fastställa listan till kommunfullmäktigevalet i Lund. Mötet kommer som sig bör att hållas på Winstrupsgatan 1 i Lund. Vet man inte var det är kan man titta på följande karta: openstreetmap.org

Nomineringar:

Det är öppet för nomineringar till och med att listan är spikad, men vi vill uppmana de som tänker kandidera att skriva en liten kandidaturtext, samt att skicka den snarast till ordförande Timmy Larsson på timmy.larsson [at] piratpartiet.se. Ordförande kommer även att så snart nomineringar kommit in att kontakta de nominerade för att fastställa huruvida de accepterar nomineringen, samt ge dem tid att komponera en kandidaturtext.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>